BOOK NOW

Check-in date
Check-out date

Okružene borovom šumom, stablima mandarina i maslina, te pješčanim plažama

Odaberite jedan od četiri različitih tipova parcela u kampu Grebišće i doživite jedinstveno iskustvo obiteljskog kampiranja u Hrvatskoj.

Tražite li smještaj u prvom redu do mora, rezervirajte parcelu Comfort mare veličine od 50 do 100 m2, opremljene ležaljkama za sunčanje, priključkom za vodu i električnom energijom. U blizini mora nalaze se i parcele Comfort, te parcele De lux i De lux large, dok su parcele Basic smještene u mediteranskom zelenilu borove šume i stabala mandarina.

 

Što god odabrali, uživajte u kristalno čistom moru na nekoliko koraka od kampa, pješčanim plažama, blizini šarmantnog starog grada Jelse, te malim okolnim mjestima Pitvima, Vrisniku, Svirčima, Vrboskoj, Humcu i vrhunskim sadržajima za kampiste.

Parcela comfort

Parcele comfort smještene su u blizini mora, u gustoj borovoj šumi, svaka parcela opremljena je sa kamenim pultom sa dva korita za pranje posuđa i umivanje, s toplom i hladnom vodom, te priključcima za struju. Sve parcele su numerirane i na svakoj parceli je moguće spajanje na besplatni wi-fi. U cijenu parcele nisu uključeni osobno vozilo i struja.

Parcela comfort mare

Parcele comfort mare smještene su uz dvije prekrasne pješčane plaže. Parcele comfort mare veličine su od 50 do 100 m2. Sve Parcele comfort mare opremljene su priključkom na struju i vodu, u neposrednoj blizini parcela je kamping servis, te su numerirane.

Postoji mogučnost da parcela comfort mare bude opremljena ležaljkama za sunčanje koje se dodatno naplačuju na recepciji kampa.

Moguć je dnevni najam ležaljki ili za cijelo vrijeme trajanja odmora u našem kampu. U cijenu parcele nisu uključeni osobno vozilo i struja.

Parcela de lux/parcela de lux large

Parcele de lux/de lux large, smještene su u borovoj šumi i maslinama. Na svakoj De lux/de lux large parceli je kamena kućica s natkrivenom terasom. U kamenoj kučici je kuhinja i kupaonicica. Kuhinja je opremljena posuđem, kuhinjskim aparatima, a kupaona je opremljena tuš kabinom, umivaonikom i wc-om. Sve parcele de lux/de lux large su numerirane i na svakoj parceli je moguće spajanje na besplatni wi-fi. U cijenu parcele nije uključeno osobno vozilo.

 

Natkrivena terasa opremljena je stolom i stolicama.

Parcela de lux je veličine 30 m2

Parcela de lux large je veličine 60 m2

Basic parcele s ili bez struje

Basic parcele smještene su u zelenilu borove šume i stabala mandarina i maslina. Svaka parcela je numerirana i opremljena sa priključkom na struju. Kod Basic parcela gost može izabrati da li će koristiti priključak za struju.

VAŽNE INFORMACIJE

 

Plaćanje: Gotovina ili Mastercard, Diners, Visa, Maestro

 

Kamp je otvoren od 12.05.2024. - 30.09.2024.


Ulaz automobilom u kamp dozvoljen: od 8:00 do 22:00 sata

 

Prijava (parcele): od 08:00 sati

 

Odjava (parcele): do 12:00 sati

 

Prijava (Bungalowa i Parcela de lux/de lux large): od 14:00 sati


odjava (Bungalowa i Parcela de lux/de lux large): do 10:00 sati

Copyright © 2024 Camp Grebisce - 21456 Jelsa, Jelsa (Jelsa) - Croazia
Website created with ericsoft